Multi openers

Deze openers kunnen voor meerdere soorten verpakkingen ingezet worden. De opener met vergrootglas is bedoeld voor flesjes waar tekst op de dop is geprint, bijvoorbeeld medicijnflesjes.

Er zijn geen producten gevonden.

Multi functionele openers

Het openen van blikken, potten en flessen is lastig wanneer u niet zo veel kracht meer heeft of de coördinatie wordt minder. Een hulpmiddel dat zowel potten als blikken kan openen is een handig hulpmiddel. Ze zorgen ervoor dat openen veel eenvoudiger gaat met veel minder kracht. Een erg handig hulpmiddel is de opener met vergrootglas. Deze is ontworpen om medicijnflesjes en vitamineflesjes te openen. Het vergrootglas zorgt ervoor dat u de kleine lettertjes op de dop goed kan blijven lezen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen