Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)
  2. Hydranome (1)
  3. Vitility (1)

Overig

Allerhande producten om het (bereiden van) eten of drinken met een beperking van hand of arm te vergemakkelijken. Van speciale eierdop tot pannenhouder.

4 Producten
Terug naar boven

Zelf eten bereiden

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en daar hoort ook het zelf bereiden van de maaltijd bij. Koken kost echter wel vaak veel technische handelingen die lastig worden wanneer u een beperking van uw arm of handen heeft. Gelukkig zijn er diverse hulpmiddelen die uitkomst bieden. Ze variëren van speciale werkbladen om eten te bereiden tot openers en multi snijmachines die u werk uit handen nemen. Bekijk ons assortiment met producten voor in de keuken en ook aan tafel zodat eten en eten bereiden zo lang mogelijk zelfstandig gedaan kan worden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen