Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)

Schillers

Voor het schillen van appels en aardappels

Dunschillers met een stevig handvat, draaibaar mes of die om de vinger te plaatsen zijn. Onze appelschiller wordt niet alleen gebruikt door mensen met een beperkte arm- of handfunctie; ook op de Parade worden appels op deze manier geschild.

2 Producten
Terug naar boven

Handige schillers

Zelf een appeltje schillen of een sinaasappel kan heel lastig worden wanneer u handen niet meer zoveel kracht hebben. Ook bij het bereiden van eten moet er vaak veel geschild worden. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen die dit mogelijk maken. De dunschillers hebben een speciaal handvat en draaibaar mes bijvoorbeeld. Ook zeer handig is de appelschiller. Door simpel de appel in de molen de zetten en te draaien wordt de appel geschild. Een sinaasappel schiller verwijdert de dikke stugge schil van de sinaasappel moeiteloos. Zo kunt u deze dingen toch zelfstandig blijven doen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen