Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Tena (1)

Slabbers

Om de kleding tijdens het eten te beschermen kan er een slab worden gedragen. Er zijn wegwerpslabbers en wasbare slabbers die meerdere malen te gebruiken zijn. Met een slabhouder wordt de slab op zijn plaats gehouden.

1 product




Terug naar boven

Kleding beschermen

Wie moeilijk kan eten heeft ook wel eens last van een ongelukje. Als de bewegingen niet meer zo stabiel zijn wil er wel eens iets van lepel of vork vallen. Een slabber biedt dan uitkomt. Kleding blijft schoon en niemand heeft er last van. Er zijn verschillende soorten slabbers verkrijgbaar voor volwassenen. Wegwerpslabbers die direct in de prullenbak kunnen na de maaltijd, maar ook mooie wasbare exemplaren. Om de slab op zijn plaats te houden zijn speciale klemmetjes verkrijgbaar.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.



Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen