Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vitility (1)

Voorraadboxen

Makkelijk te openen voorraadboxen. Speciaal voor mensen met weinig kracht in hun handen of die maar een hand kunnen gebruiken.

1 product
Terug naar boven

Voorraaddozen

Wanneer u weinig kracht heeft in uw handen of u kunt maar een hand gebruiken is het handig wanneer u gebruik kunt maken van speciale hulpmiddelen waarmee u toch uw normale taken kunt uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld producten bewaren, zoals koekjes, dan zijn er speciale voorraaddozen die eenvoudig te openen zijn. Zonder veel kracht, met maar een hand gaan deze dozen open en weer dicht, soms met maar een druk op de knop. Daarnaast blijven de producten wel goed vers, precies zoals u altijd gewend bent. Top niet langer met lastige bussen en blikken, gebruik deze handige voorraaddozen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen