Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Comforthoek (1)

Vorken

Speciale vormen

Verschillende soorten vorken speciaal voor mensen met een beperking aan hun hand of arm vindt u hier. Voor mensen die maar een hand kunnen gebruiken is er de Knork; dit is een vork en mes in een.

1 product
Terug naar boven

Mes en vork ineen

Er zijn veel verschillende soorten bestek wanneer men een beperking heeft. Ook vorken zijn er in diverse vormen. Bijvoorbeeld met een verdikt handvat voor mensen die last hebben van artrose of reuma. Maar ook anatomisch gevormde vorken en zelfs vorken die mes en vork ineens zijn de zogenaamde Knork. Bekijk welke handige producten er zijn om het eten gemakkelijker te maken wanneer u niet meer de beschikking heeft over voldoende kracht in uw handen. Naast speciale vorken vindt u in ons assortiment ook lepels en gehoekte messen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen