Anti-slip

Voorkomt glijden en vallen

Antislipproducten zijn op vele manieren toepasbaar. Op een gladde vloer, zoals laminaat of in de badkamer, of in bad voorkomen ze uitglijden en vallen. Op een dienblad zorgen ze ervoor dat bord of glas niet verschuift. Bovendien is een antislipmat ideaal als ondersteuning bij het opstaan of gaan zitten.

Er zijn geen producten gevonden.

Anti-slip producten

Iedereen kan in het huishouden wel wat hulp gebruiken. Dat geldt zeker voor mensen bij wie de gewrichten pijn doen, zoals reumapatienten, of de spieren onvoldoende kracht bezitten. Gelukkig zijn er praktische hulpmiddelen bedacht waardoor het huishouden gemakkelijker wordt en u langer uw zelfstandigheid kan behouden. De anti-slip producten nemen hier een belangrijke rol in. Ze zijn op vele manieren toepasbaar. Op een gladde vloer bijvoorbeeld die regelmatig nat wordt mag een anti-slipmat niet ontbreken. Dat geldt ook voor in het bad en in de douchebak. Maar ook op een dienblad kan een stukje anti-slip voorkomen dat borden en glazen verschuiven en zelfs vallen. Ook onder een stoel ondersteunt een antislip het opstaan of weer gaan zitten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen