Draaddoorvoerders

Hulpmiddel voor naald en draad

Met behulp van een draaddoorvoerder haalt u eenvoudig de draad door de naald. Ideaal voor mensen met trillende handen of verminderd zicht.

Er zijn geen producten gevonden.

Hulpmiddelen om uw hobby te blijven doen

Als u uw handen minder goed kunt gebruiken, bijvoorbeeld door reuma, is dit gelukkig geen reden om uw hobby op te geven. Er zijn allerlei handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u kunt blijven doen wat u leuk vindt. Neem bijvoorbeeld tuinieren, met een paar aanpassingen, zoals speciaal gereedschap, blijft dit mogelijk. Ook handwerken hoeft geen bezwaar te zijn. Een speciale loep of vergrootglas werkt goed en ook een draaddoorvoerder helpt u om dragen gemakkelijk door de naald te krijgen. Laat u verrassen over de mogelijkheden die ons assortiment u biedt.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen