Handvatverdikkers

Voor een betere grip

Handvatverdikkers brengt u aan rondom het handvat van bijvoorbeeld uw bestek, gereedschap of pen waardoor u een betere grip heeft.

Er zijn geen producten gevonden.

Handvatverdikkers voor een betere grip

Wanneer u reuma heeft in uw handen of om een andere reden uw handen niet goed kunt gebruiken, kunt u het beste bestek met zachte en schokabsorberende handvaten gebruiken. Deze passen in elke vorm hand. Om goed te kunnen eten zijn ook lepels en vorken die in iedere gewenste hoek kunnen worden gebogen. Bestek met een dikker handvat ontziet de gewrichten en verlaagt ook de druk die ontstaat op de vingers. Wilt u geen nieuw bestek, dan zijn er ook klemmen of verdikkers die u om bestaand bestek kunt schuiven. Deze verdikkers zijn ook verkrijgbaar voor schrijfgerei zoals een pen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen