Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vitility (1)

Overig

Hulpmiddelen voor het huishouden

Allerhande overige hulpmiddelen met betrekking tot het huishouden vindt u hier. Van wasknijpers zonder te knijpen tot wringpers.

Er zijn geen producten gevonden.

Hulpmiddelen in de houdhouding

In het huishouden kunt u vast wel wat hulp gebruiken, dat geldt voor veel mensen. Het geldt zeker voor mensen bij wie de gewrichten pijn doen of de spieren niet meer voldoende kracht bezitten. Gelukkig zijn er praktische hulpmiddelen waardoor het huishouden lichter wordt en u langer uw zelfstandigheid kan behouden. Een goed voorbeeld is de ‘Easy Squeezey’ hiermee kunt u met een verminderde handfunctie of pijnlijke handen toch keukendoekjes uitwringen. Het is een praktisch en compact hulpmiddel dat eenvoudig in uw gootsteen te plaatsen en te verwijderen is. Een ander goed voorbeeld is de glazenwasser, waarbij u zonder breken glazen kunt reinigen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen