Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Scharen

Zonder kracht knippen

In ons assortiment vindt u speciale scharen voor mensen met een beperkte arm- of handfunctie. Zo zijn er zelfopende scharen, scharen met groot oog voor meer grip, scharen met dubbele ogen, scharen voor eenhandig gebruik of scharen waarbij een grijpfunctie overbodig is.

1 product
Terug naar boven

Scharen voor mensen met een beperkte handfunctie

Wanneer knippen veel moeite kost, bijvoorbeeld door pijnlijke of stramme handen, is een schaar waarbij u bijna geen kracht hoeft te zetten een geweldig hulpmiddel. Scharen met een spitse punt kunt u gebruiken wanneer u zeer nauwkeurig wil knippen. De scharen met stompe punten zorgen ervoor dat u uzelf bij uitschieten van de schaar zich kunt verwonden. Deze speciale scharen zijn bijzonder licht van gewicht en heel gemakkelijk in gebruik. De scharen werken door te knijpen met de duim en vingers, of met de vingers en de palm van de hand. Wanneer u geen druk uitoefent op de scharen (na het knippen), gaan ze automatisch weer open. De scharen zijn uitgevoerd met roestvrijstalen bladen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen