Sleutelhouders & Draaihulpen

Zonder kracht en inspanning

Een sleutel in het sleutelgat doen en vervolgens omdraaien kan een lastige taak zijn wanneer u reuma hebt of een zwakke handgreep. Een sleutelgeleider monteert u op uw slot, met behulp van een sleutelhouder kunt u meer kracht zetten. Voor kranen en knoppen bestaan er knoppendraaiers die het openen en sluiten van een knop vergemakkelijken.

Er zijn geen producten gevonden.

Steutelhouders en draaihulpen voor sleutels en kranen

Wanneer u uw handen niet meer goed kunt gebruiken, bijvoorbeeld door de ziekte reuma, is een sleutel in het sleutelgat doen en vervolgens omdraaien een lastige klus. Ook wanneer men een zwakke greep heeft is een slot openmaken niet makkelijk meer. Een sleutelgeleider kunt u op uw slot monteren. Met behulp van een sleutelhouder kunt u meer kracht zetten. Voor het openen en sluiten van kranen en draaien van knoppen bestaan er knoppendraaiers die het openen en sluiten van een knop vergemakkelijken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen