Speelkaarten & Houders

Hulpmiddel voor uw hobby

Houdt uw speelkaarten in een kaartenhouder vast met een hand of zet ze neer op de tafel. Ideaal voor mensen met weinig grijpkracht.

Er zijn geen producten gevonden.

Speelkaarten houder

Wanneer u reuma heeft, of om een andere reden uw handen niet goed kunt gebruiken, is dit gelukkig geen reden om uw hobby's, zoals tuinieren of kaarten op te geven. Er zijn veel hulpmiddelen verkrijgbaar die ervoor zorgen dat u kunt blijven doen wat u leuk vindt. Houdt u bijvoorbeeld van kaart spelletjes, maar kunt  u de kaarten niet goed vasthouden, dan zijn er kaarthouders waar u ze in kunt zetten. Kunt u niet meer zo goed zien maar handwerkt u bijvoorbeeld graag, dan kunt u een vergrootglas gebruiken. Deze vergrootglazen zijn er in verschillende soorten en maten. Als u voor eentje kiest die op een standaard staat, hoeft u hem niet vast te houden en heeft u de handen vrij. Een draaiende arm zorgt ervoor dat hij op verschillende posities gebruikt kan worden. Heel praktisch als u graag handwerkt of puzzelt.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen