Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Vitility (2)

Persoonlijke verzorging

Hulp bij de dagelijkse verzorging

Ook met een beperkte hand- of armfunctie is het vaak mogelijk zelfstandig uzelf te kunnen verzorgen. Van nagelknipper op plateau tot handige klemhouder die u op de wand bevestigt.  

3 Producten
Terug naar boven

Hulp bij de dagelijkse verzorging

De dagelijkse persoonlijke verzorging kan flink moeilijk worden als de handen of armen niet meer goed functioneren. Het knippen van de nagels kan te veel kracht kosten en bukken lukt niet meer. Daarom zijn er aangepaste nagelknippers die mensen met bijvoorbeeld reuma kunnen gebruiken. Met een ergonomisch ontworpen borstel of kam kan men bij de boven- en achterkant van het hoofd komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten. Ook een badborstel met een extra lange steel is een oplossing voor onder de douche. Kijk in ons assortiment welke producten er nog meer zijn voor uw persoonlijke verzorging. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen