Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Voeten & Nagels

Wassen en verzorgen

Voor de verzorging van uw nagels en uw voeten zijn er speciale scharen, knippers, vijlen en borstels in ons assortiment. Voor wanneer u niet voldoende kracht in uw handen of onvoldoende controle over uw spieren hebt of wanneer u niet bij uw voeten kunt komen.

1 product
Terug naar boven

Hulpmiddelen bij de persoonlijke verzorging

Wanneer bewegen lastig of pijnlijk is, maar u wel graag zo lang mogelijk wil thuiswonen, zijn er voor de persoonlijke verzorging handige hulpmiddelen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een kam of borstel met verlengd handvat en een elektrische tandenborstel. Maar er is nog veel meer. Zoals een nagelknipper op een tafelklem gemonteerd. Deze nagelklem is heel geschikt voor mensen met een verminderde handfunctie of onvoldoende controle over de spieren. Door met de hand op de vergrote kunststof hendel te drukken, wordt het knippen van nages heel eenvoudig. Er zijn ook teennagelscharen met een extra lange steel, zodat u niet zo diep hoeft te bukken. Dat geldt ook voor speciale voetborstels.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen