Borstels

Voor voeten en tenen

Met beperkt bereik komt u toch bij uw hoofd of uw voeten dankzij onze hulpmiddelen. En ook met een hand kunt u uw nagels schrobben.

Er zijn geen producten gevonden.

Voetborstels

Wanneer het niet meer mogelijk is om voorover te buigen, kunt u een voetenborstel gebruiken om uw voeten en tenen te wassen. De verlengde steel maakt het mogelijk helemaal zonder te bukken uw voeten te bereiken. Er zijn ook sponsen op een lichtgewicht steel zodat u overal bij kunt. Voor het eelt onder uw voeten kunt u een speciaal puimsteen voetmatje gebruiken dat stevig blijft staan wanneer u uw voet er overheen haalt. Deze is ook verkrijgbaar voor uw vingernagels.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen