Wandklemmen

Voor apparaten in de badkamer

Onze wandklemmen kunt u bevestigen zonder te boren in uw mooie badkamertegels. Ze hebben een veiligheidsindicator waarmee voortdurend het vacuüm en daarmee de hechtkracht wordt gecontroleerd. Klem uw fohn of scheerapparaat erin en deze is zonder handen te gebruiken.

Er zijn geen producten gevonden.

Klemhouders zonder boren

Een klemhouders biedt is een heel handig hulpmiddel bij vele situaties in het dagelijkse leven. Zet bijvoorbeeld uw scheerapparaat, föhn of borstel eenvoudig op de gewenste plek en in de gewenste positie en u bent klaar. Een klemhouder is een soort derde hand. Wat extra prettig is, is dat de wandbeugels en kleimhouders zonder boren kunnen worden gemonteerd. Ze werken op basis van een permanente vacuümstand. De hechtkracht wordt gemeten en steeds gecontroleerd. Dit betekent dat zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt de beugel opnieuw moet worden vastgezet. Dat geeft een veilig gevoel! Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen