Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Able2 (17)
 2. CareBag (1)
 3. Essentials (1)
 4. Medihoney (1)
 5. Mesitran (1)
 6. Primed (1)
 7. Tena (2)
 8. Vitility (2)

Beperkte mobiliteit

Hulp bij het bewegen

Wanneer u moeite heeft met lopen, bukken, opstaan en gaan zitten bestaat het gevaar dat u geïsoleerd raakt omdat u bang bent om te vallen. Deze handige hulpmiddelen kunnen u helpen het leven eenvoudiger te maken. 

27 Producten


 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hulp bij de dagelijkse bezigheden

Een bezoek aan het toilet of opstaan uit bed kunnen voor mensen met een verminderde mobiliteit soms erg lastig zijn. Hulpmiddelen als handvatten en bedsteunen maken dit makkelijker. Zo kan een wandbeugel naast de douche al voorkomen dat iemand valt. Daarnaast zijn er loophulpmiddelen zoals looprekken en rollators die mensen met een verminderde mobiliteit weer een stuk meer mobiel maken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen