Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Antislip

Meer grip in bad

Wanneer u gebruik maakt van het bad of doucht in het bad is het belangrijk dat u niet uitglijdt. Met een antislipmat voorkomt u dit probleem. Combineer met een opstapje om het gebruik van het bad nog veiliger te maken.

1 product
Terug naar boven

Antislip in bad

Uitglijden in het bad is een veel voorkomend probleem. Veel mensen moeten douchen in bad of willen graag gebruik blijven maken van hun bad. Een antislipmat is een veilige en snelle oplossing om uitglijden te voorkomen. Laat het niet alleen bij een antislipmat maar bestel ook een goede opstap met antisliplaag zodat u maximale veiligheid heeft bij het in- en uitstappen van het bad. Er zijn ook antislipstrips verkrijgbaar om bijvoorbeeld ook de badrand te beveiligen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen