Bad- & Douchezittingen

Om veilig te douchen

Lang staan onder de douche of douchen in het bad, is niet eenvoudig wanneer u niet meer zo stabiel bent. Gebruik daarom een douchestoel of stoeltje in het bad. Er zijn ook stoelen met wielen verkrijgbaar voor wie niet meer kan lopen. Maak hier uw keuze.

Er zijn geen producten gevonden.

Veilig en zelfstandig

Douchen is voor ieder mens heerlijk. Je voelt je na een douche weer prettig en schoon. Wanneer u niet meer zo stabiel bent is douchen niet gemakkelijk. Gebruik daarom een douchestoel of een stoel in het bad wanneer uw douche zich in het bad bevindt. Combineer in dat geval de badstoel met een opstapje zodat u ook veilig in- en uit kunt stappen. De bad- en douchestoelen zijn er in veel varianten verkrijgbaar. Zelf met wielen zodat mensen die niet kunnen lopen ook van de douche gebruik kunnen maken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen