Badplanken

Veilig douchen in bad

Wanneer u in bad moet douchen is het belangrijk dat u dat veilig kunt doen. U kunt kiezen voor een badstoel of een badplank. Combineer dit met een opstapje en badbeugels om de veiligheid optimaal te maken.

Er zijn geen producten gevonden.

Optimale veiligheid in bad

Wanneer u niet meer zo stabiel kunt staan, maar wel in bad moet douchen is het belangrijk wanneer u dat veilig kunt doen. U kunt gebruik maken van een speciale stoel die u in het bad kunt zetten of een plank die eenvoudig en zonde gereedschap is te bevestigen. Er zijn speciaal gevormde planken bij die een uitsparing hebben om het reinigen van de intieme delen mogelijk te maken. Schaf ook meteen een veilige opstap aan en een beugel voor op de badrand zodat u zonder problemen veilig van het bad gebruik kunt maken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen