Beugels

Steun bij het uitstappen

Wanneer u minder goed ter been bent en u wilt gebruik maken van het bad, dan zijn beugels heel handig. Een badrandbeugel biedt een extra steunpunt bij het in- en uitstappen. Kijk hier wat er allemaal mogelijk is.

Er zijn geen producten gevonden.

Veilig in bad

Een heerlijk warm bad is een weldaad voor ieder mens. Wanneer u wat ouder wordt en bewegen niet zo gemakkelijk meer gaat is een bad meestal een obstakel. Het wordt helemaal lastig wanneer er ook in bad moet worden gedoucht. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen die lekker baden en douchen mogelijk blijven maken. Het belangrijkste hulpmiddel is de beugel, die kunt u op de badrand plaatsen maar ook naast de douche of overal waar u maar steun nodig hebt. Verder zijn er badplank, badzitjes, opstapjes en tenslotte een badlift. U vindt het al deze producten bij Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen