Bevestiging met zuignappen

Veilig zonder boren

Geen gaten meer in uw mooie wandtegels of sanitair. Deze beugels met zuignappen, die u zonder boren kunt bevestigen, zijn ijzersterk en dus veilig.

Er zijn geen producten gevonden.

Handige beugels zonder boren

Wanneer beugels in de badkamer nodig zijn om de veiligheid te verhogen hoeft u niet meteen met de boormachine aan de gang in uw mooie tegels. De nieuwe generatie zuignappen zijn snel te bevestigen op alle gladde en niet poreuze oppervlakken. Niet alleen op tegels maar ook op hout, kunststof en metaal. Ook handig van beugels met zuignappen is dat u ze in iedere gewenste stand kunt zetten en ook eenvoudig die stand veranderen wanneer dat beter is. En als laatste, ze zijn veilig en laten niet zomaar los.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen