Vitility Wandbeugel Quick-Rail Mobile

De Quick-Rail Mobile is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als u in en uit de douche stapt.

 69,95
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Vitility Wandbeugel Quick-Rail Mobile

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Quick-Rail Mobile is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als u in en uit de douche stapt. De Quick-Rail Mobile is niet ontworpen om het hele lichaamsgewicht te dragen. De mobiele wandbeugel is in enkele seconden, zonder te boren of te schroeven, aan te brengen en te verwijderen. De drie krachtige zuignappen worden stevig op een gladde, niet poreuze en stevige oppervlakte gedrukt, de vacu├╝mhendels worden naar beneden gedrukt en vast zit de Quick-Rail Mobile. Als de indicator op groen staat is de beugel goed bevestigd. De beugel kunt u horizontaal, verticaal of diagonaal bevestigen. Indien de indicator half groen / half rood is of geheel rood, geeft dit aan dat de beugel niet goed vast zit. Beugel opnieuw bevestigen.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Afmeting: 60 - 60 cm
  • Maximaal draagvermogen: 88 kilogram

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen