Instaphulpen

Veilig in- en uit bad

Wanneer u doucht in bad of een bad neemt is het handig om een speciaal opstapje te hebben om veilig in- en uit bad te kunnen stappen. Combineer dit met een beugel en eventueel een badstoel of badplank.

Er zijn geen producten gevonden.

Hulp bij het in bad stappen

Veel mensen douchen in het bad, dat is erg lastig wanneer u niet meer zo goed beweegt. Een bad is hoog en glad, helemaal wanneer alles nat is. Douchen is echter heerlijk en ook nog gezond, daarom zijn er een aantal hulpmiddelen die het mogelijk maken dat u dit veilig thuis kunt blijven doen. Combineer een opstap met een badbeugel en een antislipmat voor een optimaal resultaat. Vindt u het moeilijk om te blijven staan? Schaf dan een badplank of badstoeltje aan.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen