Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Overig

Handige hulpmiddelen voor in de badkamer

Een spiegel op een telescoopsteel, een douchekophouder of een badverkorter zodat u niet kunt uitglijden in het bad. Hier vindt u een aantal handige hulpmiddelen voor in de badkamer.

1 product
Terug naar boven

Handig voor in de badkamer

Behalve hulpmiddelen voor in het bad en onder de douche die zijn gemaakt voor de veiligheid, zijn er ook hulpmiddelen die heel handig zijn in het gebruik. Bijvoorbeeld de badverkorter die voorkomt dat u wegglijdt in het bad. Uiteraard maakt die het baden ook veiliger. Of bijvoorbeeld de handige spiegel op telescoopsteel zodat u gemakkelijk en overal een spiegel kunt gebruiken. Ook de douchekophouder en de houder voor het douchegordijn maken de verzorging in de badkamer eenvoudiger.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen