Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)
  2. Tena (1)

Verzorgingsproducten

Handig voor uw persoonlijke verzorging

Van een opblaasbare haarwasbak tot vochtige doekjes, alles voor het eenvoudiger maken van de dagelijkse verzorging. Maak hier uw keuze.

3 Producten
Terug naar boven

Voor de dagelijkse verzorging

Een opblaasbare haarwasbak is handig wanneer u het haar wilt wassen van iemand die dat niet meer zelf kan. Of een borstel waarmee je zelf lotion op uw rug kunt smeren. Dit soort hele handige verzorgingsproducten maken het badkamerritueel een stuk eenvoudiger. Ook handig is een teennagelknipper met een lange steel of vochtige doekjes voor de dagelijkse verzorging. Maak het leven van uzelf of van degene die u verzorgt eenvoudiger en bestel deze handige producten vandaag.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen