Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)

Bukken & Strekken

Een helpende hand

Wanneer bukken en strekken niet meer zo goed gaat, zijn er handige hulpmiddelen die daarbij kunnen helpen. Bij voorbeeld voor het aan- en uitkleden.

4 Producten
Terug naar boven

Hulpmiddelen voor bukken en strekken

Voor sommigen mensen is bukken of strekken niet meer zo gemakkelijk. Toch willen ook zij zo lang mogelijk zonder veel hulp thuis blijven wonen. Voor hen zijn hulpmiddelen als een grijper een uitkomst. Een helpinghand of grijper kan hen helpen om dingen die buiten bereik liggen te pakken. Aan- en uitkleden kan ook een probleem zijn, gelukkig zijn ook daar veel handige dingen voor verkrijgbaar.. Daarnaast zijn er handige hulpmiddelen die kunnen helpen om bijvoorbeeld de schoenen aan te trekken. Bij Leef.nl vindt u een groot assortiment hulpmiddelen die langer thuis wonen gemakkelijker maken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen