Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Lang

Diverse soorten grijpers

U vindt hier grijpers die op verschillende manieren spullen kunnen pakken. Met een magneet, zuignap of grijphandje. Ook draaibaar en opvouwbaar verkrijgbaar.

Er zijn geen producten gevonden.

Grijpers

Hulp bij het strekken en bukken is welkom wanneer u niet meer zo beweeglijk bent. Vooral een grijper is heel handig wanneer u iets van de grond wil rapen of van een plank wilt halen. Grijpers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Een hele kleine is vaak handig wanneer u van dichtbij iets wil pakken, bijvoorbeeld van een tafel. Een lange is weer handig voor hoge zaken. Er zijn grijpers die op iedere gewenste lengte te brengen zijn. Ook opvouwbare grijpers en grijpers met een draaibare kop kunt u krijgen. Kijk op Leef.nl wat voor u het prettigste product is.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen