Rollators

Handig maar ook mooi

Een rollator wordt meestal intensief gebruikt. Kies voor een rollator die bij u past en kies voor de dingen u belangrijk vindt. Bijvoorbeeld ergonomische handvatten, een tas, stokhouder, een goed zitje, dienblad en nog veel meer.

Er zijn geen producten gevonden.

Een rollator die bij u past

Het duurt vaak even voordat mensen een rollator gaan gebruiken, maar wanneer ze er eenmaal aan gewend zijn wordt het echt een verlengstuk van henzelf. Dat intensieve gebruiken stelt aan de kwaliteit de nodige eisen, dus ga voor een echt goede rollator. Bedenk ook wat u er allemaal bij wilt hebben. Er zijn veel accessoires verkrijgbaar die het gebruik nog prettiger maken. Een goede tas, een plekje om te zitten, een dienblad, maar ook het gewicht en de opvouwbaarheid. Informeer u goed, want een rollator wordt niet zelden uw beste vriend wanneer u minder goed kunt lopen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen