Poncho's & Regenjassen

Voor gebruik in de rolstoel

Droog en warm blijven in de rolstoel kan door middel van speciale regenkleding. Zoals een poncho met mouwen zodat ook uw armen droog blijven.

Er zijn geen producten gevonden.

Regenkleding voor in de rolstoel

In een rolstoel bent u kwetsbaarder voor kou en regen dan wanneer u wel mobiel bent. U koelt sneller af en de regen heeft ook vrij spel. Een goede bescherming maakt het mogelijk dat u toch lekker naar buiten kan ondanks dat het weer minder is. Een poncho met mouwen bijvoorbeeld zodat ook uw armen droog blijven. Regenkleding is er ook lekker gevoerd met fleece zodat u ook warm blijft. De regenkleding is er ook speciaal voor kinderen in diverse maten. Kijk op Leef.nl welke accessoires er nog meer zijn voor rolstoelen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen