Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (4)
  2. Vitility (1)

Wandelstokken

Van klassiek tot bloemenprint

Een wandelstok is al lang geen saai product meer. Hier vindt u een groot assortiment wandelstokken in veel verschillende uitvoeringen en printjes. U heeft tevens keuze uit een vaste stok of een opvouwbaar exemplaar en accessoires zoals een ice pick voor wanneer het glad is.

5 Producten
Terug naar boven

Wandelstokken

De tijd dat een wandelstok een saai hulpmiddel was is gelukkig voorbij. Bij Leef.nl koopt u wandelstokken in veel verschillende, vrolijke printjes, maar natuurlijk ook een klassieke wandelstok wanneer u dat liever heeft. Verder is de hoogte van belang. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Verder kunt u kiezen uit een opvouwbare stok of een vast exemplaar. Een opvouwbare is prettig om mee te nemen, dus fijn om erbij te hebben. Let ook op de greep. Is deze anatomisch gevormd dat heeft u meer comfort tijdens het lopen. Ten slotte zijn er veel accessoires verkrijgbaar, zoals polsbandjes, doppen en ice pick voor wanneer het buiten glad is.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen