Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Opstaan

Hulpmiddelen bij opstaan en gaan zitten

Wanneer u slechter gaat bewegen is het opstaan uit een stoel of uit bed een van de eerste dingen waar u problemen mee krijgt. Er zijn een aantal handige hulpmiddelen die daar bij helpen.

2 Producten
Terug naar boven

Zelfstandig blijven

Wie zich niet goed kan bewegen, weet dat dit een akelig gevoel geeft. Altijd maar hulp moeten vragen, de angst dat het mis gaat en de angst om te vallen, maken dat nog eens erger. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen die helpen bij het opstaan. Voor het opstaan uit een stoel zijn er producten sta-op hulpen verkrijgbaar waarmee u net dat extra zetje krijgt om op te staan. Wanneer uit bed komen lastig is, zijn er bedrandsteunen en beugels die u ondersteunen bij het opstaan of naar bed gaan. Deze producten hoeven niet aan het bed te worden bevestigd, maar kunnen heel simpel onder het matras worden geschoven en worden vastgezet met banden voor extra stevigheid. Ook zijn er bedhekken die eenvoudig aan elk bed kunnen worden bevestigd.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen