Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Bedsteunen

Met een beetje hulp opstaan

Opstaan uit bed na een lange nacht liggen kan heel erg lastig zijn. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het net wat eenvoudiger maken.

1 product
Terug naar boven

Als u niet makkelijk in en uit bed komt

Na een lange nacht slapen voelen uw spieren stram en stijf, opstaan kan dan heel lastig zijn. Maak gebruik van de handige hulpmiddelen die ondersteunen bij het opstaan of natuurlijk bij het naar bed gaan. Zo zijn er transferbeugels, bedsteunen of bedrandsteunen waaraan u zich kunt vasthouden. Deze steunen hoeft u niet aan het bed te bevestigen, maar kunnen onder het matras worden geschoven en worden vastgezet met banden voor extra stevigheid. Ook zijn er bedhekken die simpel aan ieder bed kunnen worden bevestigd. Deze hekjes voorkomen valpartijen uit bed en kunnen als steun dienden bij het opstaan.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen