Kussens

Sta-op kussens

U hoeft u lievelingsstoel de deur niet uit te doen en te vervangen voor een sta-op stoel. Deze handige kussens doen precies hetzelfde, maar dan wel in uw eigen stoel.

Er zijn geen producten gevonden.

Sta-op kussens

Opstaan uit een luie stoel kan best heel lastig worden wanneer u niet meer zo goed beweegt. Wanneer u toch in uw eigen stoel wilt blijven zitten en u geen speciale stoel wilt aanschaffen kunt u een sta-op kussen overwegen. Deze kussens zijn er in verschillende formaten en voor verschillende gewichten. Ze liften u op zoals ook een speciale stoel dat doet. Bovendien hebben ze een wasbare hoes en zijn ze ook nog eens eenvoudig mee te nemen. Leef.nl heeft voor u een ruim assortiment in verschillende prijsklasses. Maak hier uw keuze.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen