Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)
  2. CareBag (1)
  3. Essentials (1)
  4. Medihoney (1)
  5. Mesitran (1)
  6. Primed (1)
  7. Tena (1)
  8. Vitility (1)

Slaapkamer

Langer zelfstandig thuis wonen

Heeft u wat hulp nodig bij het uit bed komen of moet u langdurig in bed moet blijven? Hier vindt u veel verschillende hulpmiddelen die daarbij kunnen helpen. Maak hier uw keuze.

9 ProductenVeel verschillende hulpmiddelen

Of u nu langdurig aan bed gekluisterd bent of alleen maar moeite heeft met uit bed stappen, bij Leef.nl zijn er zeer veel producten die u met de alledaagse bezigheden in de slaapkamer kunnen helpen. Als het lastig is om uit bed te stappen kan een bedsteun helpen om zelfstandig overeind te komen. Voor patiënten met een verminderde mobiliteit is het soms echter onmogelijk om zelfstandig naar het toilet te gaan wanneer zij in bed liggen. Een urinaal of opvangzak kan dan zorgen dat zij toch kunnen plassen. Zo kunnen ook zij ongestoord genieten van hun nachtrust. Ook speciale kussens en materiaal om doorliggen te voorkomen vindt u hier.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen