Aan- en uitkleden

Van steunkous tot bh

Wanneer u last heeft van uw handen en/of armen is aan- en uitkleden niet eenvoudig. Deze handige hulpmiddelen helpen u met deze dagelijks terugkerende bezigheid.

Er zijn geen producten gevonden.

Aan- en uitkleedhulp

Wanneer u, bijvoorbeeld door reuma of artrose, last heeft van uw handen, schouders of armen, dan is het dagelijks terugkerende aan- en uitkleedritueel er lastig. Het kost u veel tijd om die lastige haakjes van bh vast te krijgen of bijvoorbeeld de steunkous aan uw been. U wilt zo lang mogelijk thuisblijven, dus zelfstandig aan- en uitkleden is dan heel belangrijk. Bij Leef.nl vindt u heel veel innovatieve producten die helpen bij dit dagelijkse ritueel. Zoals aankleedstokken, hulpmiddel om panty en broek aan te trekken, knopen en ritsenhulp en natuurlijk sokken en steunkousen. Bekijk ons aanbod en bestel online.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen