Vitility Aan- en Uittrekhulp Steve Travel

De Vitility Aan- en Uittrekhulp Steve Travel bestaat uit twee delen waardoor deze makkelijk is mee te nemen.

Vitility Aan- en Uittrekhulp Steve Travel

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Met de aan- en uittrekhulp Steve kan men zelfstandig en eenvoudig alle soorten elastische kousen aan- en uittrekken. Bukken is niet meer nodig. De aan- en uittrekhulp is verkrijgbaar in twee maten. De Steve Travel bestaat uit twee delen waardoor deze makkelijk is mee te nemen.

Inhoud

1 stuks

Meer informatie

Vitility Aan- en Uittrekhulp Steve Travel is er in twee maten: Small/Medium en Large/XLarge. Maat Small/Medium is voor mensen met een kuitomvang van 30 tot 38 cm en maat Large/XLarge is voor mensen met een kuitomvang van 38 tot 46 cm. Geschikt voor het aantrekken van elastische kousen klasse één, twee en drie.

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen