Bedtafels & -dienbladen

Voor aangenamer verblijf in bed

Wanneer u wat langer in bed moet of wilt blijven, zijn bedtafeltjes heel prettig. Om aan te eten of te schrijven bijvoorbeeld. Maak hier uw keuze.

Er zijn geen producten gevonden.

Bedtafels en dienbladen

Een langere tijd gekluisterd zijn aan het bed is niet prettig. Door ziekte of door andere ongemakken. Wanneer u in staat bent om dingen in bed te doen, zoals schrijven en eten, wordt het prettiger. Een bedtafel is daar een goed hulpmiddel voor. Ook dienbladen voor op uw schoot zijn, wanneer u kunt zitten, een eenvoudig maar prettig hulpmiddel. U heeft keuze uit veel verschillende bedtafels, sommige zijn wegklapbaar weer andere vast. Met of zonder houder voor fles en beker. Leef.nl helpt u met de juiste keuze. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen