Bedverhogers

Voor diverse doeleinden

Wanneer u verzorgd moet worden kan het prettig zijn het bed te verhogen. Bijvoorbeeld in de kraamtijd. Ook een wat hogere stoel maakt het gaan zitten en opstaan eenvoudiger. Kies hier uw toepassing.

Er zijn geen producten gevonden.

Verhogen van bed of stoel

Wanneer u verzorgd moet worden op het bed dan is een bed dat hoger staat een voordeel. De persoon die u verzorgt kan dat dan gemakkelijker doen, zonder teveel te hoeven bukken. Denk bijvoorbeeld aan wassen en verkleden. Ook meubels kunnen, wanneer ze hoger staan, voor meer comfort zorgen. Een hogere stoel bijvoorbeeld maakt het gaan zitten en opstaan eenvoudiger. Met de bed- en meubelverhogers van Leef.nl kunt u uw bestaande meubelen verhogen zodat dagelijkse bezigheden gemakkelijker en veiliger worden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen