Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Medihoney (1)
  2. Mesitran (1)
  3. Tena (1)

Doorliggen

Voorkomen en verzorgen

Wanneer iemand langdurig in dezelfde houding moet liggen of zitten kunnen er doorligplekken ontstaan. Hier vindt u producten die doorligwonden voorkomen en behandelen.

3 Producten
Terug naar boven

Decubitus of doorligwonden

Wanneer iemand bedlegerig is of in een rolstoel zit is het mogelijk dat door de aanhoudende druk op het lichaam er plekken ontstaan waar de huid rood wordt en blaren ontstaan. Vooral op plekken waar bot dicht aan de oppervlakte komt zoals bij de hielen, de ellebogen, het stuitje, schouderblad, heupen en enkels. Wanneer eenmaal een doorligplek is ontstaan is goede en intensieve verzorging vereist. Het duurt vaak lang voordat de wonden weer geheeld zijn. De wonden gaan gepaard met flink veel ongemak en pijn. Leef.nl heeft producten die verlichten en doorligwonden voorkomen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen