Kussens

Voor diverse toepassingen

Speciale kussen om bijvoorbeeld wegglijden van een stoel te voorkomen of uw been hoger te leggen in bed. U vindt ze hier.

Er zijn geen producten gevonden.

Kussen ter ondersteuning

Wanneer u last heeft van uw benen, bijvoorbeeld bij spataderen, dan kan het heerlijk zijn om uw been wat hoger te leggen in bed. Ook fijn wanneer uw benen erg moe zijn of bij een lage rugpijn. Bij Leef.nl hebben we daar speciale kussens voor, de zogenaamde matrastilter. Ook kussens die niet wegglijden van stoel of rolstoel zijn prettig en veilig. Bekijk ons aanbod en bestel online. U kunt uw bestelling ook afhalen bij een deelnemende apotheek. U betaalt dan geen bezorgkosten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen