Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. CareBag (1)
  3. Essentials (1)
  4. Primed (2)

Urinalen

Voor mannen en vrouwen

Soms is het niet mogelijk om het bed te verlaten om naar het toilet te gaan. Een urinaal is dan een goede oplossing. Vergeet ook niet de reinigingsproducten.

5 Producten
Terug naar boven

Toiletbezoek wanneer u bedlegerig bent

Naar het toilet gaan is een van de dingen die we het liefst zo lang mogelijk zelfstandig willen doen, maar soms is dat niet mogelijk. Misschien bent u tijdelijk aan bed gekluisterd, bijvoorbeeld wanneer u ziek bent. Maar het kan ook zo zijn dat u langdurig op bed moet blijven of bijvoorbeeld 's nachts niet naar het toilet kunt gaan. Een urinaal is dan een ideale oplossing. Er zijn urinalen voor mannen en voor vrouwen. Voor mannen met handige ophangmogelijkheden voor aan het bed. Kijk op Leef.nl naar alle nieuwe toepassingen zodat u de beste keuze kunt maken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 400 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen