Man

Diverse soorten urinalen

Hier kunt u een keuze maken uit diverse soorten urinalen voor mannen. Vergeet bij het bestellen niet een ophangrekje mee te bestellen voor aan het bed.

Er zijn geen producten gevonden.

Voor de grote en kleine boodschap

Wanneer men niet meer uit bed kan stappen om naar het toilet te gaan is het prettig dat er hulpmiddelen zijn die toiletgang in bed mogelijk maken. Ook is het voor sommige mensen lastig om s' nachts naar het toilet te gaan. Heeft u (tijdelijk) een hulpmiddel nodig om de behoefte te doen wanneer u op bed ligt? Kies dan hier speciaal voor mannen een urinaal met ophangrek voor aan het bed. Voor de grote behoefte is er een bedpan verkrijgbaar. Vergeet ook niet een reinigingsborstel speciaal voor het urinaal.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen