Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)
  2. CareBag (1)
  3. Essentials (1)

Toilet

Hulpmiddelen in het toilet

Wanneer naar het toilet gaan niet meer zo gemakkelijk gaat, zijn hulpmiddelen erg prettig. Bijvoorbeeld een simpele beugel of een toiletverhoger. Kijk hier welke mogelijkheden er allemaal zijn.

4 Producten
Terug naar boven

Zelfstandig naar toilet

Toiletbezoek is een van de gewoonste zaken die we doen. We denken er vaak niet eens bij na en praten doen we er ook niet over. Toch is het heel belangrijk wanneer we dit zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven doen. Een voorwaarde om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Er zijn veel verschillende hulpmiddelen die kunnen helpen bij het naar het toilet gaan. Gemiddeld bezoeken we ongeveer vijf keer per dag het toilet. Vrouwen vaak wat vaker dan mannen. Veel mensen moeten er ’s nachts ook regelmatig uit om het toilet te bezoeken. Ook daar zijn hulpmiddelen voor. Kijk op Leef.nl welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen