Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Beugels

Voor in het toilet

De meest eenvoudige vorm om gemakkelijker op te kunnen staan en te gaan zitten op het toilet is een beugel. Leef.nl heeft verschillende mogelijkheden. Maak hier uw keuze.

1 product
Terug naar boven

Beugels voor in het toilet

Het meest toegepaste hulpmiddel voor in het toilet is de beugel. Het maakt dat u eenvoudiger en dus ook veel veiliger kunt gaan staan en zitten op het toilet. Leef.nl heeft veel verschillende soorten in het assortiment. Van een eenvoudige wegklapbare beugel tot een geheel geïntegreerd systeem met uniek vacuumbevestiging of een voor mensen die klein behuisd zijn. Voor ieder toilet is er zo een passende oplossing te vinden. Eventueel kunt u ook nog kiezen voor een toiletstoel die over het toilet heen past en sterke armleuningen heeft. Bekijk ons aanbod en maak uw keuze.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen