Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Toiletstoelen

Wanneer het toilet niet mogelijk is

Toilet stoelen zijn handig wanneer bijvoorbeeld het toilet te ver weg. Steunen en rekjes maken het gaan staan en zitten op het toilet eenvoudiger.

1 product
Terug naar boven

Toiletstoel voor thuisgebruik

Soms is het voor mensen niet (meer) mogelijk om van het toilet gebruik te maken. Het kan zijn omdat het toilet op een andere verdieping is of bijvoorbeeld iemand vast zit aan een infuus. Ook kan van een toiletstoel gebruik worden gemaakt wanneer de inhoud moet worden gecontroleerd of gemeten. Kan men nog wel naar toilet, maar is het gaan staan en zitten erg lastig, dan kan een hekje of beugel uitkomst bieden. Leef.nl biedt u verschillende mogelijkheden. Er zijn ook urinalen wanneer liggend of zittend plassen nodig is. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen