Toiletverhogers

Veilig en comfortabel

Toiletverhogers maken het toiletbezoek eenvoudiger en veiliger. Er zijn ook zachte verhogers voor mensen met pijnlijke gewrichten en vrijstaande verhogers. Maak hier uw keuze.

Er zijn geen producten gevonden.

Toiletverhogers

Toiletverhogers maken het eenvoudiger om te gaan zitten en op te staan van het toilet. Ze zijn er in diverse uitvoeringen. Geheel vrijstaand, eenvoudig over het toilet te plaatsen en los op de bovenzijde van het toilet. Ze zijn dan wel goed vast te zetten zodat veilig van het toilet gebruik kan worden gemaakt. Voor wie last heeft van pijnlijke gewrichten zijn er een zachte uitvoeringen. De verhogingen zijn goed te reinigen en zelfs mee te nemen voor wanneer dat nodig. is. Leef.nl biedt u diverse modellen en uitvoeringen. Maak uw keuze op basis van wat u nodig heeft.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen