Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. CareBag (1)
  3. Essentials (1)

Urinalen

Voor mannen en vrouwen

Urinalen zijn handige hulpmiddelen voor wie bed moet houden of voor tijdens de nacht. Ze zijn er voor mannen en vrouwen.

3 Producten
Terug naar boven

Urinalen voor mannen en vrouwen

Veel mensen moeten tijdens de nacht naar het toilet, wanneer men daar niet meer toe in staat is biedt een urinaal uitkomst. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar voor mannen maar ook voor vrouwen. Ook voor de grote boodschap bestaan er hulpmiddelen, de ouderwetse ondersteek. Maar inmiddels wel in een modern jasje waarbij ook inlegmateriaal te krijgen valt zodat ook reinigen heel eenvoudig wordt. U vindt op Leef.nl nog meer hulpmiddelen zoals reinigingsborstel en materiaal om de urinaal aan het bed te bevestigen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen