Man

Urinalen voor de man

Een urinaal is speciaal ontwikkeld om urine eenvoudig en comfortabel op te vangen. Bestel ook meteen een reinigingsborstel en bevestigingsmateriaal.

Er zijn geen producten gevonden.

Urinalen voor mannen

Voor wie regelmatig in de nacht naar het toilet moet en dat niet meer zo goed kan is een urinaal een handige oplossing. Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder een met terugloopbeveiliging. Ook geschikt voor personen die bedlegerig zijn of in een rolstoel zitten. Bestel er meteen reinigingsmateriaal bij, zoals een speciale borstel en een rekje om de urinaal aan het bed te hangen. Er zijn ook urinalen verkrijgbaar voor vrouwen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen